meliflex XT - ISO 10993-4 certificeret

15.03.2015

Vi er stolte over, at kunne fortælle at vores meliflex XT slangematerialer nu lever op til kravene i ISO 10993-4 hemolysis testen.

Vores meliflex XT slangematerialer har i mange år sat standarden for PVC-frie slanger til medicinsk brug og har været brugt i adskillige applikationer. Sidste år introducerede vi vores seneste version af XT generationen, som er blevet populær på grund af dens forbedrede egenskaber og lønsomhed. Vi er nu stolte over at kunne fortælle, at vores meliflex XT materialer er testet og godkendt i henhold til ISO 10993-4 hemolysis testen.

Vi har oplevet en stigende interesse for vores nyeste XT materialer ikke kun fra Europa, men også fra USA og Asien”, fortæller Jesper Lausen, Business Director hos MELITEK. ”Materialerne bruges i adskillige applikationer, der er i forbindelse med blod og med rigtig gode resultater. Derfor har vi besluttet at certificere slangematerialerne i henhold til ISO 10993-4, hvilket er med til at støtte vores kunder i deres kvalitetsarbejde”, tilføjer Jesper Laursen.

meliflex XT kvaliteterne kan fås i en bred vifte af shore hårdheder fra shore 50-95A og kan steriliseres ved EtO-, Beta, Gamma ved 121°C. meliflex XT slange materialer er et miljøvenligt alternativ til erstatning af materialer som fleksibelt PVC og TPU og samtidig er de phthalat-frie, BPA-frie og latex-frie. Udover ISO 10993-4 hemolysis testen, lever meliflex slange kvaliteterne også op til kravene i ISO 10993-5 / USP <87> in vitro testing, USP <88> in vivo testing og USP <661> standarden.