Indvielse af nye lagerhaller

27.06.2021

MELITEK fejrer færdiggørelsen af to nye lagerhaller og fortsætter udvidelsen ved at tilføje endnu en produktionshal.

I januar tog MELITEK spadestikket til den første fase af den nye udvidelse og kan nu offentliggøre, at vi har afsluttet bygningen af to nye lagerhaller på vores fabrik i Nr. Alslev.

De to nye lagerhaller er på 1000 m2 hver og giver os mulighed for at opbevare yderligere 1.800 tons meliflex compounds samt råvarer på stedet.

Det røde bånd til den nye færdigvarehal blev klippet af fabriksdirektør Simon Lie og fejret af MELITEK’s ansatte, og lageret blev indviet af vores nye reach truck, som satte den første palle meliflex compounds sikkert på plads.  

Entreprisen af lagerhallerne har været tildelt et lokalt byggefirma og projektet har forløbet lige efter budget og plan.

Næste fase af MELITEK’s udvidelsesplan er at tilføje endnu en produktionshal med en produktionslinje, som bliver den fjerde linje i fabrikken dedikeret meliflex compounds til medicoindustrien. Den nye produktionshal er allerede under opførelse, og linjen planlægges installeret og klar til opstart i juli 2022. Når den er i drift, vil MELITEK’s samlede nominelle kapacitet nå op på >40.000 tons.