Vi fortsætter vores grønne engagement

08.02.2021

MELITEK forpligter sig fortsat til at købe vindkraft gennem Renewable Energy Certificate.

MELITEK fornyer aftale om grøn energi via Renewable Energy Certificate System (RECS) for 2021. Aftalen indgås med SEAS-NVE. 

Hos MELITEK er vi stolte over at fortsætte med at støtte omstillingen til vedvarende energi og ønsker at påtage os en aktiv rolle i reduktionen af CO2-udledning”, siger Kim Laursen, administrerende direktør for MELITEK. ”Ved at underskrive den 100% grønne energi RECS-aftale, bekræfter vi vores forpligtelse overfor SEAS-NVE om at fremme vedvarende energi”.

Ifølge SEAS-NVE svarer MELITEK’s fornyede 2021-certificat til en samlet CO2-besparelse på mere end 1.000 ton CO2 årligt. 

2020 var et rekordår målt i tons produceret af MELITEK, og udsigterne for 2021 forudsiger yderligere vækst. 

Da vores energiforbrug stiger, som et resultat af vores vækst, er det vigtigt for os at bruge vedvarende energi”, udtaler Kim Laursen.

Vi stræber altid efter at introducere de mest bæredygtige plasttyper på markedet; materialer, der er lette at genbruge, og som er gode alternativer til polymerer med ringe miljøprofil, såsom PVC og TPU. Derfor føles det rigtigt at sikre, at vores eget energiforbrug er grønt og vedvarende”, slutter Kim Laursen.